Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Κλειστό | Ωράριο: - | Chalet Κελλάρια 1750: Κλειστό | Chalet Κελλάρια 1950: Κλειστό | Chalet Φτερόλακα: Κλειστό | Αναψυκτήριο Βάκχος: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
ESPA
Χάρτης
Λειτουργίας
Ημέρας
Κάντε κλικ εδώ για Φόρτιση Καρτών Χιονοδρομίας
Left Arrow
Logo

Διαφήμιση στις Εγκαταστάσεις

Στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού:

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού το πρώτο χιονοδρομικό της χώρας σε μέγεθος και τεχνολογικές προδιαγραφές εγκαταστάσεων συνθέτει έναν ιδιαίτερο ελκυστικό μέσο για διαφημιστική προβολή, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα:

  • Αξιόλογο τουριστικό προϊόν. Υψηλή μέση ημερήσια κίνηση σε χιονοδρόμους και επισκέπτες, κυρίως  κατά την διάρκεια εορτών και αργιών της χειμερινής περιόδου, αλλά και καθ΄ όλη την  4μηνη λειτουργία του.
  • Τεχνολογία αιχμής. Υπάρχουν συνολικά τρείς υπερσύγχρονες γραμμές «εναέριων» αποσυμπλεκόμενων αναβατήρων κλειστού (cabins) και ανοικτού τύπου (chairs) για χρήση από χιονοδρόμους και επισκέπτες, με αφετηρία οκτώ στεγασμένους σταθμούς που συνδέουν τους δύο βασικούς άξονες χιονοδρομίας από τις τοποθεσίες «Κελάρια» και  «Φτερόλακα», μέσω της συνδετήριας γραμμής «Ερμή» – «Ηνίοχο».
  • Τρείς εκσυγχρονισμένες κτιριακές μονάδες συνάθροισης κοινού στις θέσεις «Κελάρια 1750», «Κελάρια 1950» και «Φτερόλακα» με όλες τις απαραίτητες παροχές για την άνετη ημερήσια διαμονή επισκεπτών και χιονοδρόμων.
  • Εγγύτητα σε περιοχές τουριστικών και εμπορικών δραστηριοτήτων.

Για τον Χάρτη αναβατήρων-πιστών ΧΚΠ πατήστε εδώ

 

Ενδεικτικοί Χώροι Διαφημιστικής Προβολής Χ.Κ. Παρνασσού

Διαφημιστική προβολή στις εξωτερικές όψεις των κτηρίων και των σταθμών επιβίβασης Διακρίνονται σε επιφάνειες εμφανούς σκυροδέματος, μεταλλικές επενδύσεις και υαλοστάσια, μετά από έγκριση της ΕΤΑΔ ΑΕ του προτεινόμενου τρόπου ανάρτησης του διαφημιστικού υλικού.


ΧΚΠαρνασσού-Σαλέ Τοποθεσία «Κελάρια 1950»

 

Διαφημιστική προβολή στις εσωτερικές όψεις των κτηρίων και των σταθμών επιβίβασης, όπως χώροι αναμονής / ανάπαυσης και διάδρομοι / κλιμακοστάσια κίνησης.   Διακρίνονται σε λείες επιφάνειες εμφανούς σκυροδέματος, μεταλλικές επενδύσεις, γυψοσανίδα και σοβά μετά από έγκριση της ΕΤΑΔ ΑΕ του προτεινόμενου τρόπου ανάρτησης του διαφημιστικού υλικού.


ΧΚΠαρνασσού / εσωτερικός διάδρομος μεταξύ αναβατήρων  Ανώ Ήρας και Ηνίοχου

 

Διαφημιστική προβολή στους αναβατήρες, επί των κινούμενων μέσων,  όπως καμπίνες και καρέκλες  και των σταθερών στοιχείων, όπως πυλώνες, οικίσκων ελέγχου κίνησης και ακυρωτικά μηχανήματα.  Διακρίνονται σε επιφάνειες μεταλλικές και πλαστικές, μετά από έγκριση της ΕΤΑΔ ΑΕ της προτεινόμενης θέσης επικόλλησης του διαφημιστικού υλικού με γνώμονα την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του αναβατήρα.


ΧΚΠαρνασσού – «gate-readers»

 


ΧΚΠαρνασσού-8-θέσια τηλεκαμπίνα «Αφροδίτη-Βάκχος»

 

Γενικοί όροι και προϋποθέσεις ανάρτησης

Επιτρέπονται ενδεδειγμένα μέσα προβολής σε ψηφιακές εκτυπώσεις, όπως: α) σε μουσαμά PVC (αδιαφανή ή διάτρητο) μονής ή διπλής όψης με ανάρτηση σε μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό, εγκεκριμένης κατά τα παραπάνω κατασκευαστικής λεπτομέρειας που θα υλοποιηθεί υπό την επίβλεψη της ΕΤΑΔ ΑΕ και θα παραμείνει στην εγκαταστάσεις, εφόσον κριθεί ότι η αποξήλωση του θα επιφέρει ανεπανόρθωτη βλάβη στην εγκατάσταση, β) αυτοκόλλητα όψεων  (αδιαφανή ή διάτρητα) γυαλιστερά ή ματ (removables),  γ) αυτοκόλλητα δαπέδων και κλιμακοστασίων αντιολισθηρά (removables) και  δ) baners ή σημαίες σε ελεύθερο πεδίο (free standing) ασφαλώς τοποθετημένες και εκτός χιονοδρομικών διαδρομών, πορείας επισκεπτών και εξόδων διαφυγής.

Branding σταθμού για 2 έτη (με δυνατότητα παράτασης για ένα ακόμη έτος)

Στόχος, η μέγιστη δυνατή προβολή του προϊόντος. Διακρίνονται τρείς βασικές γραμμές ανάβασης με μεγάλη επιβατική κίνηση: α) Αφροδίτη 1750 – Βάκχος 2250 με ενδιάμεσο σταθμό το σαλέ Κελάρια 1950, β) Κάτω Ήρα – Άνω Ήρα με τερματισμό το σαλέ Φτερόλακας και η συνδετική γραμμή Κάτω Ερμής δίπλα στο σαλέ Κελάρια 1950.

Video προβολές (εναλλασσόμενα θέματα)

Στους στεγασμένους χώρους των σταθμών και σαλέ μπορούν να εγκατασταθούν οθόνες ή συστοιχίες οθονών ή άλλη τεχνολογία εναλλασσόμενου διαφημιστικού υλικού, με τη υποχρέωση  15-λέπτου ανά ώρα  προβολής αποκλειστικά, κοινωνικού περιεχομένου, άλλων τουριστικών επιχειρήσεων της ΕΤΑΔ σε άλλα σημεία της επικράτειας και τουριστικών προορισμών της γύρω περιοχής.

Εποχικές Εκθέσεις

Εποχικές εκθέσεις μηχανημάτων και εξοπλισμού που σχετίζονται με την αναψυχή βουνού και τις μετακινήσεις, όπως οχήματα 4Χ4, χιονολάστιχα, αλυσίδες, snowmobiles, mountain bikes κ.ο.κ. που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε υπαίθριο χώρο υπό της προστασία στεγάστρου ή άλλης αιρετής μη-μόνιμης κατασκευής.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος – Επικοινωνία

Για τη διαφήμιση των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επισημαίνουμε ότι, με γνώμονα την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των Χιονοδρομικών Κέντρων, οι προδιαγραφές της κατασκευής των διαφημιστικών πλαισίων και μη-μόνιμων υπαίθριων κατασκευών θα τυγχάνουν υπό τον έλεγχο και την έγκριση της ΕΤΑΔ ΑΕ και την επίβλεψη των αρμοδίων του ΧΚΠ.

 (Επωνυμία εταιρείας ή διακριτικός τίτλος εφόσον υπάρχει ή ονοματεπώνυμο φυσικού προσώπου)
(Προϊόν ή υπηρεσία που παρέχει ο διαφημιζόμενος)
(Ατομική, ΑΕ, ΕΠΕ κλπ)
(Στοιχεία Διεύθυνσης όπου δραστηριοποιείται η επιχείρηση)

Αποστολή