Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Κλειστό | Ωράριο: - | Chalet Κελλάρια 1750: Κλειστό | Chalet Κελλάρια 1950: Κλειστό | Chalet Φτερόλακα: Κλειστό | Αναψυκτήριο Βάκχος: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
ESPA
Χάρτης
Λειτουργίας
Ημέρας
Κάντε κλικ εδώ για Φόρτιση Καρτών Χιονοδρομίας
Left Arrow
Logo

Εξαιρετικό χιόνι για Μάη μήνα!

3 Μαΐου 2019

Συνεχίζουμε γι ακόμη δυο μέρες.

Άλλη μια καλή μέρα με λιακάδα και σκληρό – εξαιρετικό χιόνι μέχρι και τη λήξη του ωραρίου. Την εξαίρεση αποτέλεσαν τα τελειώματα του Αίολου και οι πίστες της Αφροδίτης που μαλάκωσαν νωρίτερα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ΧΚΠ θα λειτουργεί μέχρι και μεθαύριο Κυριακή 5 Μαΐου, γι αυτό και σας προτείνουμε να έρθετε στο βουνό και να απολαύσετε τη χιονοδρομία, αφού μόνο δυο μέρες έμειναν ακόμη για να τελειώσει και η φετινή σεζόν!

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος και baby 2.

ΠΙΣΤΕΣ:

Αφροδίτη (1), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηρακλής (8, 15), Διηάνειρα (12), Ηνίοχος (6) και baby 2.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή ο αναβατήρας Ήρα δεν θα λειτουργήσει, η πρόσβαση στη Φτερόλακκα θα γίνεται μέσω των Κελλαριών και του συνδετικού αναβατήρα Ερμή.

ΚΑΙΡΟΣ

Αύριο αναμένουμε νεφώσεις  με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι  Δ – ΝΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ +5C και +8C.

ΔΡΟΜΟΙ

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.

ΩΡΑΡΙΟ

Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 08:00-14:00 (Τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 14:30).