Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Κλειστό | Ωράριο: - | Chalet Κελλάρια 1750: Κλειστό | Chalet Κελλάρια 1950: Κλειστό | Chalet Φτερόλακα: Κλειστό | Αναψυκτήριο Βάκχος: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
ESPA
Χάρτης
Λειτουργίας
Ημέρας
Κάντε κλικ εδώ για Φόρτιση Καρτών Χιονοδρομίας
Left Arrow
Logo

Εορτασμός του Προφήτη Ηλία στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

18 Ιουλίου 2020

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού σας ενημερώνουν ότι, όπως κάθε χρόνο, η εορτή του Προφήτη Ηλία θα εορταστεί και φέτος ανήμερα της γιορτής του, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

 

Ενημερώνουμε πως για την ανάβαση των επισκεπτών θα χρησιμοποιηθούν οι  τηλεκαμπίνες Αφροδίτη και Βάκχος, οι οποίες θα προσφέρονται δωρεάν με ώρα έναρξης λειτουργίας στις 8:00 π.μ.

Η Θεία Λειτουργία φέτος, λόγω των μέτρων προστασίας για την COVID-19, θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του παρεκκλησίου. Μετά το πέρας της λειτουργίας θα προσφερθεί κέρασμα στον προαύλιο χώρο του σαλέ της κορυφής Βάκχου.

Οι αναβατήρες θα λειτουργήσουν έως τις 12:00 το μεσημέρι, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποχώρηση των επισκεπτών.

Παρακαλούμε τις φίλες και τους φίλους επισκέπτες που θα ανεβούν στο βουνό, να είναι συνεπείς ως προς την τήρηση των μέτρων προστασίας, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τηρώντας αυστηρά τους κανόνες ατομικής προστασίας, καθώς επίσης και να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες του προσωπικού του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού εφαρμόζει το παρακάτω μέτρα προστασίας για την COVID-19:

Α) Καταγραφή των επισκεπτών και τήρηση του αρχείου για 20 ημέρες (για την περίπτωση ανάγκης ειδοποίησης)

Β) Χρήση μασκών από το προσωπικό και παροχή μασκών στους επισκέπτες

Γ) Χρήση των απολυμασμένων καμπινών στο μισό της μεταφορικής τους ικανότητας (4 άτομα), με κατάλληλη σήμανση των καθισμάτων

Δ) Υπαίθρια διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων

Ε) Διάθεση αντισηπτικών στην βάση της Αφροδίτης και στην έξοδο του Βάκχου