Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Κλειστό | Ωράριο: - | Chalet Κελλάρια 1750: Κλειστό | Chalet Κελλάρια 1950: Κλειστό | Chalet Φτερόλακα: Κλειστό | Αναψυκτήριο Βάκχος: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
ESPA
Χάρτης
Λειτουργίας
Ημέρας
Κάντε κλικ εδώ για Φόρτιση Καρτών Χιονοδρομίας
Left Arrow
Logo

Ενοικίαση / Πώληση Εξοπλισμού Σκι


Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού / ΕΤΑΔ ΑΕ
+30 2234 022700 / FAX: +30 2234 022596
grammateia_xkp@etasa.gr
www.parnassos-ski.gr
Κελάρια, 1950


Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν ή να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα της χιονοδρομίας και του snowboard τα καταστήματα ενοικίασης και πώλησης χιονοδρομικού εξοπλισμού μπορούν να σας εξυπηρετήσουν παρέχοντάς σας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού λειτουργούν τρία καταστήματα στις θέσεις Κελάρια 1950, Κελάρια 1750 και Φτερόλακα 1840.
Στη θέση Κελάρια 1950 το κατάστημα ενοικίασης, πώλησης & συντήρησης χιονοδρομικού εξοπλισμού λειτουργεί με αυτεπιστασία από την ΕΤΑΔ ΑΕ.

Το κατάστημα ενοικίασης – πώλησης & συντήρησης χιονοδρομικού εξοπλισμού βρίσκεται στη θέση Κελάρια 1950, στο κεντρικό σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου. Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό σκι και snowboard των μεγαλύτερων εταιρειών που εξειδικεύονται σε προϊόντα χιονοδρομικού εξοπλισμού για όλα τα επίπεδα χιονοδρόμων και για όλα τα γούστα με σκοπό την απόλυτη εμπειρία στις πίστες του κέντρου.

Το κατάστημα παραμένει ανοικτό τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου.Δημητριάδης Α.Ε – Dimitriadis Action Stores
+30 2102533950 / FAX: +30 2114111235
trikkasd@dimitriadis.gr
www.dimitriadis.gr
Κελάρια, 1750
Υπεύθυνος: Χατζηπαντελίδης Σταύρος


Τα καταστήματα ενοικιάσεως εξοπλισμού των Dimitriadis Action Stores στο Χ.Κ Παρνασσού παρέχουν κορυφαίο εξοπλισμό, από διάσημες μάρκες και έμπειρο προσωπικό. Οι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου μπορούν να ενοικιάσουν τον εξοπλισμό τους ή και να αγοράσουν αξεσουάρ διαλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων.
Τα καταστήματα βρίσκονται στο κτίριο της βάσης στα Κελάρια (1750), δίπλα από τα εκδοτήρια και στον ισόγειο χώρο του σαλέ (1840) στην Φτερόλακα.

Οι λάτρεις των Outdoor Activities και των χειμερινών σπορ έχουν βρει, για περισσότερα από 30 χρόνια, τον ειδικό τους. Τα καταστήματα Dimitriadis Action Stores καλύπτουν κάθε απαίτηση τόσο για εξοπλισμό SKI και Snowboard όσο και για κάθε άλλη εξόρμηση στην φύση.