Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Κλειστό | Ωράριο: - | Chalet Κελλάρια 1750: Κλειστό | Chalet Κελλάρια 1950: Κλειστό | Chalet Φτερόλακα: Κλειστό | Αναψυκτήριο Βάκχος: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
ESPA
Χάρτης
Λειτουργίας
Ημέρας
Κάντε κλικ εδώ για Φόρτιση Καρτών Χιονοδρομίας
Left Arrow
Logo

Ιαματικές Πηγές

1
3
2
4

Για τον επισκέπτη του Παρνασσού, αλλά και για τον κουρασμένο οδοιπόρο του οδικού άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, προτείνεται η εμπειρία των ιαματικών πηγών που βρίσκονται στο τόξο ΑΙΔΗΨΟΣ – ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ – ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ – ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ – ΥΠΑΤΗ – ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ.

Εκτός απο απολαυστικό – θερμό – χαλαρωτικό λουτρό (ειδικότερα τον χειμώνα απολαμβάνετε την άφθονη ΔΩΡΕΑΝ προσδιδόμενη θερμότητα), μπορείτε να δοκιμάσετε και τις ιαματικές ιδιότητες των πηγών, γνωστές από την αρχαιότητα, και να δείτε σημαντική βελτίωση σε προβλήματα του δέρματος, των αρθρώσεων ή του αναπνευστικού.

Εδώ μπορείτε να δείτε ενδεικτικό χάρτη με τις θέσεις των ιαματικών πηγών, καθώς και μερικές φωτογραφίες από την ιαματική πηγή Καλλιδρόμου (θέση Δαμάστα).

Για περισσότερες πληροφορίες για την οργανωμένη ιαματική πηγή Υπάτης κάντε κλικ εδώ.

Ο Παρνασσός σας καλεί να απολαύσετε, πέρα σπό το Χιονοδρομικό του κέντρο, τα ορειβατικά μονοπάτια, τις ποδηλατικές διαδρομές, τα φαράγγια, το παγκοσμίου ενδιαφέροντος αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών, τις ιαματικές πηγές, την ομορφιά της χλωρίδας, πανίδας, γεωλογίας του.