Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Ανοικτό | Ωράριο: 08:00-16:00 | Chalet Κελλάρια 1750: Ανοικτό | Chalet Κελλάρια 1950: Ανοικτό | Chalet Φτερόλακα: Ανοικτό | Αναψυκτήριο Βάκχος: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
ESPA
Χάρτης
Λειτουργίας
Ημέρας
Κάντε κλικ εδώ για Φόρτιση Καρτών Χιονοδρομίας
Left Arrow
Logo

Χρόνια πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά!

31 Δεκεμβρίου 2018

Κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ με θυελλώδεις ανέμους
Η αλλαγή του χρόνου μας φέρνει σαν δώρο το πολυπόθητο και πολυαγαπημένο χιόνι. Οι άνεμοι από σήμερα το βράδυ και όλη την Πρωτοχρονιά αναμένονται σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις να είναι θυελλώδεις έως και 10 μποφόρ!
Το ΧΚΠ για να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των πελατών του για πλούσιο και ασφαλές αλπικό πεδίο χιονοδρομίας, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα παραμείνει κλειστό.
Παρόλα αυτά το προσωπικό θα δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την εξομάλυνση των όποιων προβλημάτων που θα δημιουργηθούν από την κακοκαιρία και την προετοιμασία του μέγιστου δυνατού αριθμού ασφαλών προσβάσεων και διαδρομών.
Στις 2 Ιανουαρίου, με βάση τις μέχρι τώρα προβλέψεις, το ΧΚΠ θα λειτουργήσει από τις 09:00 και θα δίνονται σταδιακά οι αναβατήρες και οι πίστες στα Κελλάρια.
Αύριο το απόγευμα και με βάση τις νέες προγνώσεις, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία του ΧΚΠ μέσα από την επίσημη σελίδα μας, www.parnassos-ski.gr