Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Κλειστό | Ωράριο: 07:00-15:00 | Chalet Κελλάρια 1750: Κλειστό | Chalet Κελλάρια 1950: Κλειστό | Chalet Φτερόλακα: Κλειστό | Αναψυκτήριο Βάκχος: Κλειστό

ESPA
Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
Χάρτης
Λειτουργίας
Ημέρας
Logo

Χρόνια Πολλά!

25 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο το σκηνικό σήμερα με χιονοπτώσεις

Χριστούγεννα σήμερα και ο καιρός έβαλε τα γιορτινά του. Από τις 08:00 το πρωί χιόνιζε, με αποτέλεσμα να φορτώσει στις πίστες ακόμη 20 πόντους  φρέσκο χιόνι. Η χιονόπτωση σταμάτησε γύρω στις 14:30 χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία του ΧΚΠ εκτός από τους δρόμους οι οποίοι χρειάζονταν αλυσίδες. Αλλά και στους δρόμους στην ουσία δεν υπήρξαν προβλήματα χάρη και στη συνδρομή της ΕΛ. ΑΣ. η οποία επέβλεπε τους οδηγούς για τη χρήση των αλυσίδων!

Αύριο βελτιώνεται ο καιρός και σε συνδυασμό με το φρέσκο χιόνι δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία. Επίσης λόγω της ηλιοφάνειας η μέρα προτείνεται και στους επισκέπτες για πανοραμική βόλτα, έλκηθρο και παιχνίδια στο χιόνι!

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν:

ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα και  baby 2

ΠΙΣΤΕΣ
Αφροδίτη (1), Βάκχος (2, 2β, 15 α), Περικλής (5), Αίολος (4), Διηάνειρα (12) Ηρακλής (8, 15), Ηνίοχος (6), Περιφερειακή (24) και baby 2.

ΚΑΙΡΟΣ
Αύριο προβλέπονται ηλιοφάνεια, μέτριοι-ισχυροί Β άνεμοι (5-6Bf) και θερμοκρασία -6C έως -8C.

ΔΡΟΜΟΙ
Όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοικτοί αλλά πιθανόν να χρειάζονται αλυσίδες.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ
Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο 26 Δεκεμβρίου θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30)

Χρόνια Πολλά! (25 Δεκεμβρίου 2018)

Χριστουγεννιάτικο το σκηνικό σήμερα με χιονοπτώσεις Χριστούγεννα σήμερα και ο καιρός έβαλε τα γιορτινά του. Από τις 08:00 το πρωί χιόνιζε, με αποτέλεσμα να φορτώσει στις πίστες ακόμη 20 πόντους  φρέσκο χιόνι. Η χιονόπτωση σταμάτησε γύρω στις 14:30 χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία του ΧΚΠ εκτός από τους δρόμους οι οποίοι χρειάζονταν αλυσίδες. Αλλά… Περισσότερα


- Δείτε όλες τις ανακοινώσεις -