ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Αέρας, ομίχλη και ελαφριά χιονόπτωση!

Τετάρτη, 04/03/2020 | Ανακοινώσεις, Νέα

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από αύριο

Δύσκολες οι συνθήκες σήμερα στο βουνό, με ομίχλη, ελαφριά χιονόπτωση και πολύ ισχυρούς ανέμους. Το ΧΚΠ λειτούργησε μόνο με τα Κελλάρια και τους αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολο και Περικλή. Η σημερινή χιονόπτωση άφησε ελάχιστο χιόνι στις πίστες (3-5 εκ.), όπως άλλωστε φαινόταν και στις προβλέψεις.

Αύριο εξασθενούν οι άνεμοι και στρέφονται σε βόρειοι, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5),  Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16 & 19),  Ήρα (7), snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αύριο αναμένουμε νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ΒΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -3C και -1C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/