ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Άφθονο ακόμη το χιόνι στο βουνό!

Δευτέρα, 22/04/2019 | Νέα

Παρόμοιες συνθήκες αύριο με τις σημερινές.

Πολύ καλή βγήκε η μέρα σήμερα, με υψηλή νέφωση που δεν επηρέασε καθόλου την ορατότητα. Αυτό βοήθησε στο να διατηρηθεί το χιόνι σε πολύ καλή κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι (εξαίρεση οι πίστες της Αφροδίτης). Τα camp των ομάδων που φιλοξενούνται στον Παρνασσό συνέχισαν τις προπονήσεις τους, ενώ και η προσέλευση των λοιπών χιονοδρόμων ήταν πολύ ικανοποιητική.
Εν τω μεταξύ το χιόνι στο βουνό παραμένει άφθονο, αφού οι ποσότητες που είχαν συσσωρευθεί όλο το χειμώνα στο βουνό ήταν τεράστιες!
Αύριο  φαίνεται ότι θα έχουμε ανάλογες καιρικές συνθήκες με σήμερα με κάπως αυξημένο τον άνεμο, χωρίς αυτό να φαίνεται ότι θα επηρεάσει τη λειτουργία των αναβατήρων.  Σας περιμένουμε να απολαύσετε το ανοιξιάτικο χιόνι από νωρίς το πρωί, που η ποιότητα του είναι σε άριστη κατάσταση.
Επίσης αύριο διεξάγεται ski test της εταιρείας Head με το νέο εξοπλισμό που θα φορεθεί την επόμενη σεζόν!
Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Οδυσσέας  και baby 1 & 2.

ΠΙΣΤΕΣ:

Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Οδυσσέας (9, 11, 16) και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ

Αύριο αναμένουμε νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι – ισχυροί Ν, ΝΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ +3C και +8C.

ΔΡΟΜΟΙ

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.

Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ

Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 08:00-14:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 14:30).