ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Αλλαγή του καιρού από σήμερα

Παρασκευή, 14/02/2020 | Νέα

Λίγα χιόνια προβλέπονται και αύριο.

Η αλλαγή του καιρού που περιμέναμε, ξεκίνησε από σήμερα το πρωί με περιορισμένη ορατότητα, χιονόνερο στα χαμηλά και ελαφριά χιονόπτωση στα ψηλότερα σημεία του ΧΚΠ. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν τη νύχτα και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.  Ευχή όλων είναι να υπάρξει ικανή χιονόπτωση στο βουνό ώστε να φρεσκαρισθούν και πάλι οι πίστες μας.

Αύριο πέρα από τις νεφώσεις και την ασθενή χιονόπτωση, προβλέπονται και ισχυροί Β άνεμοι που είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία των αναβατήρων του ΧΚΠ.

Στο ΧΚΠ αύριο (καιρού επιτρέποντος) θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 3 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8),  Διηάνειρα (12), Ήρα (7), Παν (10), Πυθία (14 & 14α),  Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1, 2, 3 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε νεφώσεις και ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -3C και -2C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/