ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Ανακοίνωση για την Κυριακή 30 Ιανουαρίου

Δευτέρα, 31/01/2022 | Ανακοινώσεις

Προς όλους τους επισκέπτες μας που ταλαιπωρήθηκαν χθες, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την καθυστερημένη λειτουργία των αναβατήρων του Χιονοδρομικού μας Κέντρου.

Δυστυχώς, η χιονοθύελλα του Σαββάτου που συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής και η σφοδρότητα του φαινομένου, σε συνδυασμό με την έντονη ομίχλη, δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στη διαδικασία αποπαγετοποίησης των αναβατήρων μας.

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλλε το προσωπικό μας δεν κατέστη εφικτή η λειτουργία του Κέντρου, σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο, καθώς χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για την αποκατάσταση των προβλημάτων λόγω της απρόβλεπτης εξέλιξης του καιρικού φαινομένου, αλλά και των επιπρόσθετων μέτρων ασφαλείας που έπρεπε να τεθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών για την προστασία του προσωπικού μας.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο άνοιξε για το κοινό με δίωρη καθυστέρηση γύρω στις 11.00 π.μ., υποδέχτηκε τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες του με απόλυτη ασφάλεια και παράτεινε τη λειτουργία του μέχρι τις 17.30 για να απολαύσει το κοινό το άφθονο χιόνι.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι αξιολογούμε όλα τα δεδομένα, ώστε να διασφαλίσουμε στο μέτρο του εφικτού  ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί, λαμβάνοντας, ωστόσο, υπόψη ότι τα προβλήματα πολλές φορές μας ξεπερνούν.