ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Ανοίγουν αύριο οι πίστες του ανανεωμένου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού προσκαλώντας τους χιονοδρόμους να ζήσουν μία μοναδική χειμερινή εμπειρία

Πέμπτη, 16/12/2021 | Ανακοινώσεις

Με νέο πρόσωπο ανοίγει αύριο, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για τους ιδιώτες χιονοδρόμους. Οι 23 πίστες, συνολικού μήκους 34 χλμ., του μεγαλύτερου, δημοφιλέστερου και πιο σύγχρονου Χιονοδρομικού Κέντρου της Ελλάδας είναι έτοιμες να υποδεχθούν, μεγάλους και μικρούς λάτρεις της χιονοδρομίας, για να απολαύσουν τα αγαπημένα τους χειμερινά σπορ στο μοναδικό τοπίο του Παρνασσού.

Φέτος, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανανεώθηκε και περιμένει να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, χιονοδρόμους και μη, με ακόμη μεγαλύτερες ανέσεις, περισσότερες υπηρεσίες και επιλογές. Την αναβάθμιση των χώρων και υπηρεσιών υλοποίησε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, η οποία επένδυσε όλο το προηγούμενο διάστημα σημαντικά με ίδιους πόρους με στόχο να προσφέρει με αφετηρία τη φετινή χρονιά την ολιστική εμπειρία ενός σύγχρονου χειμερινού προορισμού.

Ξανά από αύριο όλοι οι φίλοι του βουνού θα μπορούν να περάσουν όμορφες, ζεστές και χαλαρωτικές στιγμές στα ανακαινισμένα Σαλέ μας, να επισκεφτούν τους νέους χώρους εστίασης υψηλών προδιαγραφών, οι οποίοι και θα προσφέρουν γευστικές επιλογές για όλα τα γούστα και μία σειρά από ξεχωριστές δυνατότητες διασκέδασης, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας δίπλα στο μαγευτικό χιονισμένο φυσικό τοπίο του Παρνασσού.

Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι χιονοδρόμοι, περισσότερο ή λιγότερο έμπειροι, μπορούν να επισκέπτονται τους ειδικά εξοπλισμένους χώρους χιονοδρομίας, ώστε να παρακολουθούν μαθήματα, ενώ στα καταστήματα που λειτουργούν μπορούν να νοικιάσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τα αγαπημένα τους χειμερινά σπορ και να ζήσουν την αίσθηση της ελευθερίας και της ξενοιασιάς που τόσο λαχταρούν, γεμίζοντας αδρεναλίνη και ενέργεια.

Οι νέοι, οι οποίοι διαθέτουν FreedomPass, η διάρκεια του οποίου βάσει κυβερνητικής απόφασης έχει παραταθεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2022,μπορούν να το χρησιμοποιούν στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις μας διασφαλίζουν τη προσβασιμότητα για τα Άτομα με Αναπηρία, διαθέτοντας ειδικά διαμορφωμένες ράμπες. Τέλος, να επισημάνουμε ότι οι Σχολές Χιονοδρομίας θα λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και όλο το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου ανυπομονούν να σας υποδεχτούν από κοντά, ώστε να ζήσετε τον Παρνασσό ξανά και την απόλυτη ελευθερία που με μοναδικό τρόπο ξέρει να προσφέρει!

Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Χιονοδρομική Περίοδο 2021-2022!