ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Αντίξοες καιρικές συνθήκες με ομίχλη και κρύο.

Κυριακή, 16/02/2020 | Νέα

Καλοκαιρία προβλέπεται από αύριο και μέχρι την Τετάρτη!

Οι συνθήκες σήμερα ήταν δύσκολες, με περιορισμένη ορατότητα και αρκετό κρύο. Η αλήθεια είναι ότι οι προβλέψεις έδειχναν πολύ καλύτερο καιρό, αλλά το βουνό είναι βουνό και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος από την προηγούμενη για το τι καιρό θα αντιμετωπίσεις.

Λόγω του καιρού κι επειδή η χιονοδρομία σήμερα ήταν για τους πιο έμπειρους, πάρα πολύς κόσμος πήγε στη Φτερόλακα για κοντοσούβλι, που ήταν προσφορά του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
Μαζί με το κοντοσούβλι οι επισκέπτες απόλαυσαν και πολλούς άλλους μεζέδες φτιαγμένους από τις νοικοκυρές του Δήμου, με συνοδεία παραδοσιακής δημοτικής μουσικής.

Αύριο οι προβλέψεις δείχνουν πολύ καλό καιρό και μάλιστα αυτή η καλοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη.

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 3 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8),  Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α),  Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1, 2, 3 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι ΒA και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 1C και 2C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/