ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Απόλαυση στο χιόνι!

Δευτέρα, 14/01/2019 | Νέα

Λίγος κόσμος σήμερα, ποιοτικό χιόνι και γενικά πολύ καλές συνθήκες για χιονοδρομία.

Χθες δεν είχαμε που να βάλουμε τον κόσμο και σήμερα είχαμε άνεση τόσο στους δρόμους και τα παρκιγκ, όσο και στις πίστες. Είναι γνωστό το φαινόμενο στα ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα τα Σαββατοκύριακα να πήζουν και τις καθημερινές να έχουν μικρή προσέλευση. Κι όμως οι καθημερινές δεν παίζονται! Μικρές αναμονές στους αναβατήρες, άνεση στους δρόμους και το κυριότερο φθηνότερο εισιτήριο. Ελάτε τις καθημερινές στο ΧΚΠ και απολαύστε τη χιονοδρομία!

Αύριο περιμένουμε ισχυρούς νότιους ανέμους που πιθανόν να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία του ΧΚΠ. Θα λειτουργήσουμε με τους αναβατήρες και τις πίστες στα Κελλάρια. Η Φτερόλακκα θα παραμείνει κλειστή λόγω κινδύνου χιονοστιβάδων.

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν καιρού επιτρέποντος:

ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής και baby 1 & 2

ΠΙΣΤΕΣ
Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15 α), Περικλής (5), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Ηρακλής (8, 15), Διηάνειρα (12) και baby 1 &2.

ΚΑΙΡΟΣ
Αύριο αναμένουμε νεφώσεις με διαστήματα χιονοπτώσεων και ψύχος. Οι άνεμοι θα είναι πολύ ισχυροί Ν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ -6C έως -11C.

ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι από Αράχωβα και Επτάλοφο (Αγόριανη) είναι ανοιχτοί αλλά χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Όσοι φίλοι του ΧΚΠ έρχονται από Πολύδροσο και Αμφίκλεια να χρησιμοποιούν σαν δρόμο τη διαδρομή Λιλαία, Επτάλοφο, χιονοδρομικό κέντρο. Ο δρόμος Κελλάρια – Φτερόλακα παραμένει κλειστός λόγω κινδύνου χιονοστιβάδων.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ
Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 09:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30)