ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Χιονοθύελλα

Τετάρτη, 11/01/2017 | Νέα

Οι προβλέψεις επαληθεύτηκαν και οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα αντίξοες , οπότε και το χιονοδρομικό μας παρέμεινε κλειστό για το κοινό. Παρόλα αυτά , ομάδες εργασίας κινήθηκαν σε όλο το χιονοδρομικό για να εκτιμήσουν την κατάσταση, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την αυριανή λειτουργία. Η κατάσταση στους δρόμους ήταν τόσο σοβαρή που το τμήμα του δρόμου από κάτω Φτερόλακα προς Κελλάρια 1750 (Μπαλαλούκας), έκλεισε, από χιονοστιβάδες. Αύριο Πέμπτη θα εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισής του.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες – πίστες)
Αύριο Πέμπτη θα λειτουργήσουν , καιρού επιτρέποντος,
οι αναβατήρες: Αφροδίτη , Βάκχος , Αίολος,  Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος,  Baby 1,  Ήρα και Παν.
και οι  πίστες :  Νο 1, 1Α, 2-2Β, 4, 3, 5, 12, 8,  6, 7, 7Α, 10.

 ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ θα είναι ανοιχτοί , με εξαίρεση το τμήμα μεταξύ κάτω πάρκινγκ Φτερόλακας και Κελλαριών, αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν, πάντα, μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν.

 ΚΑΙΡΟΣ
Προβλέπεται βελτίωση του καιρού με διαστήματα ηλιοφάνειας προς το μεσημέρι, η ένταση του βορειοδυτικού ανέμου στα 30 km/h και θερμοκρασία στους -4 oC.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για λόγους ασφαλείας , απαγορεύεται η χρήση ποδηλάτων χιονιού ή αλεξιπτώτου στις πίστες του ΧΚΠαρνασσού.
Να σημειώσουμε ότι οι σχολές εκμάθησης χιονοδρομίας οφείλουν να ενημερώνουν τους μαθητές τους ότι η χάρτινη κάρτα επισκέπτη έχει ένα δικαίωμα ανά αναβατήρα με καμπίνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22340 22700