ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Χρόνια Πολλά!

Κυριακή, 01/03/2020 | Ανακοινώσεις, Νέα

Πολύ καλή η σημερινή μέρα, το ίδιο προβλέπεται κι αύριο Καθαρή Δευτέρα.

Σήμερα είχαμε πολύ καλό καιρό, εξαιρετικό χιόνι και πάνω από όλα πολύ κέφι! Στο τελευταίο βοήθησε και το μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε από το Yucatan μπροστά από το σαλέ 1950. Πραγματικό club στήθηκε στην πλατεία του σαλέ, με bar & decks από τα οποία πέρασαν επώνυμοι Djs. Χιονοδρόμοι κι επισκέπτες απόλαυσαν τις μουσικές επιλογές, χόρεψαν και γενικά δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, από αυτές που σπανίζουν σε χιονοδρομικό κέντρο!
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης και του καλού καιρού και για τη μεγαλύτερη ικανοποίηση των χιονοδρόμων, δόθηκε μια ώρα παράταση στους αναβατήρες Ηρακλή και Αφροδίτη.

Αύριο ο καιρός φαίνεται εξίσου καλός με τη διαφορά ότι αναμένουμε μεταβολή των ανέμων από ασθενείς σε ισχυρούς, πράγμα που πιθανόν να επηρεάσει τη λειτουργία ορισμένων αναβατήρων του ΧΚΠ.

Στο ΧΚΠ αύριο Καθαρή Δευτέρα, καιρού επιτρέποντος, θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5),  Ηρακλής (8 & 15), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16 & 19),  Ήρα (7), snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αύριο περιμένουμε αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί Δ/ΝΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 4C και 5C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/