ΕΠΑνΕΚ 2014-2020
Δε 17/06/2024-
17/06/24-

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

SNOWPORT

Μαθήματα / SNOWPORT

Το  SNOWPORT έκανε την εμφάνισή του το 2013, κατόπιν πολυετούς γνώσης και εμπειρίας στον χώρο, με στόχο να δώσει μια νέα πνοή στο χώρο των αθλημάτων του χιονιού! ..και ο στόχος επετεύχθη! Σας προσκαλούμε να το ανακαλύψετε και οι ίδιοι!

Προσφέρουμε χιονοδρομικές  επιλογές για κάθε ηλικία, επίπεδο, ανάγκες και επιδιώξεις, παρέχοντας τις πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στον χώρο της χιονοδρομίας.

Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο χιονοδρομικό πλάνο για εσάς, ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα επιλογών!

  • Mαθήματα Ski & Snowboard (Personal & Group)
  • Ακαδημίες Ski για παιδιά 5-15 ετών
  • Αγωνιστική προπόνηση (Racing Team & Personal)
  • Προγράμματα Ski4All
  • Προγράμματα Snowkidz
  •  …και φυσικά, πέρα από τα standard προγράμματα που μπορείτε να βρείτε στο site μας, έχουμε τη δυνατότητα και την όρεξη να διαμορφώσουμε οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε!

Η εκπαίδευση γίνεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους σε ένα ευχάριστο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον χαρίζοντάς σας ταυτόχρονα στιγμές ψυχαγωγίας και εκτόνωσης!

Σας υποδεχόμαστε καθημερινά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού από τις 9.00 έως τις 16.00 για να σας προσφέρουμε την καλύτερη χιονοδρομική εμπειρία!

Το όραμά μας είναι να εμπνεύσουμε τον κόσμο να ασχοληθεί με το Ski και το Snowboard και αποστολή μας είναι να τον βοηθήσουμε ως προς αυτήν την κατεύθυνση, πάντα με σεβασμό στο χώρο που φιλοξενεί τα αθλήματά μας.

#striveforthetopenjoeythereide #liveinsports #alwayshappyonsnow

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ