ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Διανύουμε Αλκυονίδες μέρες;

Τρίτη, 14/01/2020 | Νέα

Καλός δείχνει κι αύριο ο καιρός με λίγες νεφώσεις και βοριαδάκι.

Η καλοκαιρία συνεχίστηκε και σήμερα στο βουνό, πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν βρισκόμαστε στις Αλκυονίδες μέρες ή απλά έτυχε. Η αλήθεια είναι ότι τα προγνωστικά μοντέλα έδειχναν ότι η εβδομάδα που διανύουμε θα είχε κάποιες χιονοπτώσεις. Αντί αυτών όμως, ο καιρός συνέχισε να είναι καλός με λιακάδες και θερμοκρασίες λίγο κάτω από το μηδέν, πράγμα που βοήθησε στο να διατηρηθεί το χιόνι σε άριστη κατάσταση.
Αύριο και μεθαύριο δεν περιμένουμε κάποια εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού, απλά ο ήλιος θα δώσει τη θέση του στις νεφώσεις και η ένταση του ανέμου θα αυξηθεί ελαφρώς ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή.

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ήρα (7 & 7α) και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι Β/ΒΑ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -3C και -1C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 09:00-15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/