ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Δρόσισε αρκετά

Παρασκευή, 21/04/2017 | Νέα

Δρόσισε για τα καλά σήμερα και οι χιονοδρόμοι δεν έχασαν ούτε λεπτό εκτός πίστας. Ο ήχος ήταν χαρακτηριστικός όταν ο κάθε σκιέρ γλιστρούσε πάνω στο παγωμένο χιόνι .Ο καιρός ήταν αρκετά καλός με ηλιοφάνεια αρχικά και μερική συννεφιά προς το μεσημέρι. Η ένταση του βορειοδυτικού ανέμου στα 10 km/h, η θερμοκρασία ήταν στους -5 oC , με καλή προσέλευση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες – πίστες)
Αύριο Σάββατο θα λειτουργήσουν , καιρού επιτρέποντος,
οι αναβατήρες:  Αφροδίτη , Βάκχος , Αίολος,  Περικλής και Baby 1.
και οι  πίστες : Νο 1, 2-2Β, 4, 5 και Baby 1.

 ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ θα είναι ανοιχτοί, αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν, πάντα, μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες που ίσως χρησιμοποιήσουν, αφού αναμένουμε ασθενή χιονόπτωση με χαμηλές θερμοκρασίες.

 ΚΑΙΡΟΣ
Προβλέπεται για αύριο ηλιοφάνεια με πιθανή ασθενή χιονόπτωση το απόγευμα και ασθενούς έντασης άνεμο. Η θερμοκρασία  έως -5oC, ενώ η ένταση του βόρειου ανέμου αναμένεται να κυμανθεί στα 0-10 km/h.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για λόγους ασφαλείας , απαγορεύεται η χρήση ποδηλάτων χιονιού ή αλεξιπτώτου στις πίστες του ΧΚΠαρνασσού.
Να σημειώσουμε ότι οι σχολές εκμάθησης χιονοδρομίας οφείλουν να ενημερώνουν τους μαθητές τους ότι η χάρτινη κάρτα επισκέπτη έχει ένα δικαίωμα ανά αναβατήρα με καμπίνα.
Είναι σημαντικό όσοι χρησιμοποιούν snowboard, να διαθέτουν και να δένουν το λουράκι συγκράτησης, για λόγους ασφαλούς χιονοδρομίας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22340-  22700, 22694, 22695