ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Εαρινή σεζόν με εκδηλώσεις

Δευτέρα, 15/04/2019 | Νέα

Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες θα είναι οι καλύτερες!

Από αύριο μπαίνουμε και επίσημα στην νέα μικρή σεζόν που ονομάσαμε Εαρινή. Για το διάστημα αυτό και μέχρι το τέλος της σεζόν, ετοιμάσαμε κάποιες εκδηλώσεις που λειτουργούν παράλληλα με τη χιονοδρομία με σκοπό την ευχαρίστηση των φίλων του ΧΚΠ που μας στήριξαν γι ακόμη μια χρονιά!

16,17 &18 Απριλίου: Τρεις μέρες με μικρά parties, συνοδευόμενα από mainstrem μουσικές επιλογές. Στα decks γνωστοί  Dj’s της Αράχωβας. Ωράριο των parties από 11:00-14:00

21 Απριλίου: Αγώνας Προπονητών – Εκπαιδευτών Χιονοδρομίας 2019. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα αυτού του επιπέδου που γίνεται στην Ελλάδα. Ο αγώνας θα γίνει στα πρότυπα παρόμοιων αγώνων του εξωτερικού όπου πέρα από το καθαρά διαγωνιστικό  τμήμα θα έχει και επίδειξη ικανοτήτων των προπονητών – εκπαιδευτών. Θα είναι μια γιορτή της χιονοδρομίας από τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε τα πρώτα μας βήματα στο ski & snowboard!
Παράλληλα με τους αγώνες θα γίνει και ένα μεγάλο πάρτι στον προαύλιο χώρο του σαλέ από τους Dj’s της Αράχωβας.

22,23 &24 Απριλίου: Ski test από τις εταιρείες Blizzard, Head & Nordica. Τρεις από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου μας παρουσιάζουν τα μοντέλα 2019-2020 και μας καλούν να τα δοκιμάσουμε!

25 Απριλίου: PABA Bear Ski Cup 2019. Η Σχολή Σκι Πάππος Μπαλντούμης συνεχίζοντας την προσπάθεια για συνεχή διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος διοργανώνει και φέτος το PABA BEAR SKI CUP. Έναν παιδικό αγώνα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας που έχει ως σκοπό οι μικροί χιονοδρόμοι να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ έχοντας φυσικά μαζί τους τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

27 Απριλίου – M. Σάββατο: Για πρώτη φορά στο ΧΚΠ, Ανάσταση στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στις 15:00. Ελάτε να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου με κατάνυξη στο εκκλησάκι μας στα 2.240 μέτρα!

1 – 5 Μαΐου: To “The Battle” επιστρέφει από τη Σχολή Σκι Snowport για να δώσει στη φετινή εκπληκτική χρονιά το τελείωμα που της αξίζει! Σε ένα χορταστικό 5ήμερο ΟΛΟΙ οι χιονοδρόμοι (ερασιτέχνες και αθλητές, σκιέρ και σνοουμπόρντερς) θα έχουν την ευκαιρία:
A)  να προπονηθούν στο PGS από τους προπονητές του Snowport Race Department
Β)  να «μονομαχήσουν» μεταξύ τους σε ζευγάρια της επιλογής τους
Γ)  και οι πιο θαρραλέοι και αποφασισμένοι να πέσουν στη ΜΑΧΗ με έπαθλα έκπληξη!

Το PGS είναι συντομογραφία του Parallel Giant Slalom και πρόκειται για χάραξη δύο παράλληλων πανομοιότυπων διαδρομών μικρού γιγαντιαίου σλάλομ (16-20μ). Οι συμμετέχοντες τρέχουν τις διαδρομές σε ζευγάρια και νικητής κάθε ζευγαριού είναι όποιος φτάσει πρώτος στον τερματισμό. Οι χαράξεις θα γίνουν στην πίστα Περικλής που είναι κατάλληλη για όλα τα επίπεδα χιονοδρόμων.

*Η φωτογραφία της δημοσίευσης είναι σημερινή! Ελάτε να απολαύσετε ανοιξιάτικες μέρες στο ΧΚΠ με το άφθονο, για την εποχή, χιόνι! Μόνο προσοχή, η καλύτερες ώρες για χιονοδρομία είναι νωρίς το πρωί, από τις 08:00- 12:00 γι αυτό μην καθυστερείτε!