ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Είναι το κρύο τσουχτερό…

Σάββατο, 08/02/2020 | Νέα

Πέφτει ο άνεμος κι ανεβαίνει η θερμοκρασία αύριο.

Μας αιφνιδίασε ο καιρός νωρίς το πρωί, με πολύ κρύο και αραιή ομίχλη, πράγμα που δεν προβλεπόταν.  Πολύ σύντομα όμως ο ήλιος επικράτησε και η μέρα εξελίχθηκε εξαιρετική. Οι πίστες του ΧΚΠ ήταν καλοπατημένες και η ποιότητα του χιονιού άριστη.

Γι’ αύριο προβλέπονται ηλιοφάνεια, πτώση του αέρα και ανεβασμένη, έστω και για λίγο, θερμοκρασία. Οι συνθήκες θα είναι τέλειες για χιονοδρομία, για παιχνίδι με τα χιόνια και πανοραμική βόλτα.

ΑΓΩΝΕΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Αύριο θα διεξαχθούν στα Κελλάρια αγώνες Π.Α.Χ. FIS, ΑΓΕΝ & Π-Κ Χιονοσανίδας, στο αγώνισμα του σλάλομ. Διοργανωτής των αγώνων είναι ο ΕΧΟΣ Λιβαδειάς και θα διεξαχθούν στην πίστα Τηλέμαχος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/2: Κοπή πίτας του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας (snowclub) στο σαλέ 1950, στα Κελλάρια στις 13:00. Νωρίτερα στις 10:30, θα προηγηθεί event τεχνικής κατάβασης με σημείο έναρξης την κορυφή του Περικλή (Νο5) και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων για τους νικητές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/2: Κοπή πίτας του ΕΧΟΣ Αμφίκλειας στο σαλέ της Φτερόλακας στις 12:30.

Στο ΧΚΠ αύριο θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 3 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1 & 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8), Διηάνειρα (12), Ήρα (7), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Περιφερειακή, snowpark και baby 1, 2, 3 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Δ-ΒΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -3C και -1C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/