ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Εκπληκτικό, τριζάτο χιόνι!

Παρασκευή, 04/01/2019 | Νέα

Πάμε για ένα καλό Σαββατοκύριακο
Πολύ καλή μέρα σήμερα με νεφώσεις, λίγο χιονάκι, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ποιότητα του χιονιού ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική τόσο εντός, όσο και εκτός πιστών. Ειδικά οι λεγόμενοι πουδροφάγοι, έφυγαν πολύ ευχαριστημένοι σήμερα από το βουνό!
Αύριο Σάββατο, θα ανοίξει και η Φτερόλακκα με τις πίστες 6,7 και 10. Το χιόνι είναι φανταστικό, ο καιρός δεν φαίνεται άσχημος και όλα συνηγορούν στο ότι θα είναι μια πολύ καλή μέρα για χιονοδρομία! Η Φτερόλακκα θα δουλέψει μέσω Κελλαριών και του συνδετικού. Από Αμφίκλεια και Πολύδροσο η διάνοιξη του δρόμου είναι μονομομαχαιριά. Κατόπιν τούτου ταμείο στη Φτερόλακκα δεν θα δουλέψει γι αυτό παρακαλείσθε όλοι να χρησιμοποιήσετε ως πύλη εισόδου του ΧΚΠ τα  Κελλάρια!
ΠΡΟΣΟΧΗ
Ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους χιονοδρόμους που θα πάνε Φτερόλακκα. Να μην χιονοδρομούν εκτός πίστας γιατί ελοχεύει πολύ μεγάλος κίνδυνος χιονοστιβάδων!

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν:
ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν και baby 1 & 2
ΠΙΣΤΕΣ
Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15 α), Περικλής (5), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Ηρακλής (8, 15), Διηάνειρα (12), Ηνίοχος (6), Παν (10), Ήρα (7, 7α) και baby 1 &2.
ΚΑΙΡΟΣ
Αύριο αναμένουμε ασθενείς χιονοπτώσεις και πολύ ψύχος. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς – μέτριοι Β. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ -7C έως -11C.
ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί αλλά θα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Ο δρόμος Κελλάρια – Φτερόλακα παραμένει κλειστός λόγω κινδύνου χιονοστιβάδων.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
ΩΡΑΡΙΟ
Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30)