ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Επιμένει ο άνεμος για δεύτερη μέρα!

Τρίτη, 03/03/2020 | Ανακοινώσεις, Νέα

Ασθενείς χιονοπτώσεις περιμένουμε αύριο.

Οι ισχυροί ΝΔ άνεμοι συνέχισαν και σήμερα το έργο τους, με αποτέλεσμα να τεθούν όλη μέρα σε αναστολή οι αναβατήρες της Φτερόλακας και η σύνδεση με αυτή.
Οι αναβατήρες στα Κελλάρια παρά τις συνθήκες, άντεξαν και λειτούργησαν όλη μέρα χωρίς προβλήματα.

Αύριο φαίνεται ότι εξασθενούν κι άλλο οι άνεμοι, ενώ περιμένουμε και ασθενείς χιονοπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5),  Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16 & 19),  Ήρα (7), snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αύριο αναμένουμε ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι  ΝΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -1C και 1C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/