ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Επιτέλους χιόνισε!

Δευτέρα, 09/03/2020 | Blog, Νέα

Καλός καιρός προβλέπεται από αύριο και για όλη την εβδομάδα.

Μπορεί φέτος να είχαμε φτωχή χρονιά σε χιονοπτώσεις, αλλά τουλάχιστον εδώ στον Παρνασσό, κάθε φορά που το χιόνι έφτανε σε οριακή κατάσταση, ως εκ θαύματος έπεφτε καινούργιο! Έτσι συνέβη και σήμερα με τα 30 εκ. φρέσκου χιονιού που ξαναγέμισαν τις πίστες μας με το ευλογημένο αυτό λευκό αγαθό.
Μετά λοιπόν και τη σημερινή χιονόπτωση, η κατάσταση στα Κελλάρια είναι πολύ καλή, ενώ στη Φτερόλακα είναι πιο μέτρια, αφού το χιόνι που έπεσε εκεί ήταν λιγότερο.

Ο καλός καιρός που προβλέπεται από αύριο και για όλη την εβδομάδα, σε συνδυασμό με το φρέσκο χιόνι, είναι ότι πρέπει για χιονοδρομία και βόλτα στο βουνό. Μη χάσετε την ευκαιρία.

Στο ΧΚΠ αύριο θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1.

ΠΙΣΤΕΣ: Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5),  Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6),  Ήρα (7), snowpark και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ: Αύριο αναμένουμε νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Δ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -2C και -1C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.