ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

«Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι»

Σάββατο, 18/01/2020 | Νέα

Ξεκίνησαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονοδρομίας

Από τη μία οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονοδρομίας, από την άλλη το 1ο Κύπελλο Αλπικών Αγωνισμάτων Παίδων – Κορασίδων και λογικό είναι το χιονοδρομικό κέντρο να γεμίσει με παιδιά. Ο καιρός ήταν σύμμαχος, το χιόνι εξαιρετικό και όλα συνετέλεσαν ώστε οι εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία αλλά και οι πελάτες του ΧΚΠ να ευχαριστηθούν τη χιονοδρομία και τα παιχνίδια στο χιόνι.

Συνεχίζονται και αύριο Κυριακή οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονοδρομίας με πολλές εκπλήξεις και happenings για τους μικρούς σκιέρ, με πλήθος από δραστηριότητες για παιδιά στο χιόνι, διαγωνισμούς και πολύ παιχνίδι!

Επίσης αύριο και μεθαύριο θα συνεχίσει τη διεξαγωγή του, το 1ο Κύπελλο Αλπικών Αγωνισμάτων Π – Κ, στην πίστα Βάκχος Νο2.

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 3 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηρακλής (8 & 15), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ήρα (7 & 7α), Περιφερειακή (24) και baby 1, 2, 3 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -5C και -3C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 08:00-16:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/