ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Ήλιος με δόντια, αλλά και τριζάτο απολαυστικό χιόνι!

Παρασκευή, 07/02/2020 | Νέα

Αύριο και μεθαύριο περιμένουμε ιδανικές καιρικές συνθήκες!.

Εξαιρετική μέρα μας έκανε σήμερα. Μπορεί βέβαια το κρύο να ήταν πολύ τσουχτερό αλλά όσοι ανέβηκαν στο βουνό αποζημιώθηκαν από την εξαιρετική ποιότητα του χιονιού. Οι τελευταίες χιονοπτώσεις φρεσκάρισαν τις πίστες μας αλλά δεν βοήθησαν σημαντικά ώστε να δοθούν και νέες πίστες σε λειτουργία.

Για το σαββατοκύριακο ο καιρός φαίνεται πολύ καλός, ενώ οι θερμοκρασίες θα κινηθούν χαμηλά, κρατώντας την ποιότητα του χιονιού σε πολύ καλά επίπεδα!

ΑΓΩΝΕΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Το σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν στα Κελλάρια αγώνες Π.Α.Χ. FIS, ΑΓΕΝ & Π-Κ Χιονοσανίδας, στα αγωνίσματα του γιγαντιαίου σλάλομ και του σλάλομ. Διοργανωτής των αγώνων είναι ο ΕΧΟΣ Λιβαδειάς. Το Σάββατο 8/2 θα διεξαχθεί το γιγαντιαίο σλάλομ και την Κυριακή 9/2 το σλάλομ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/2: Κοπή πίτας του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας (snowclub) στο σαλέ 1950, στα Κελλάρια στις 13:00. Νωρίτερα στις 10:30, θα προηγηθεί event τεχνικής κατάβασης με σημείο έναρξης την κορυφή του Περικλή (Νο5) και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων για τους νικητές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/2: Κοπή πίτας του ΕΧΟΣ Αμφίκλειας στο σαλέ της Φτερόλακας στις 12:30.

Στο ΧΚΠ αύριο θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 3 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1 & 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8), Διηάνειρα (12), Ήρα (7 & 7α), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Περιφερειακή, snowpark και baby 1, 2, 3 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι Β-ΒΑ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -6C και -4C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 08:00-16:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/