ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Ήλιος με δόντια…

Τρίτη, 07/01/2020 | Νέα

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένουμε καλοκαιρία.

Ήλιος με δόντια σήμερα, αφού η λιακάδα είχε να αντιμετωπίσει τον δυνατό βοριά που κρατούσε τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Κατά τα άλλα όμως οι συνθήκες ήταν πολύ καλές για χιονοδρομία και όσοι ανέβηκαν σήμερα στο βουνό απόλαυσαν το χιόνι σε απίστευτη ποιότητα.

Αύριο και τις επόμενες μέρες περιμένουμε ηλιοφάνεια και γενικά πολύ καλές συνθήκες για χιονοδρομία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρατηρήσαμε το τελευταίο διάστημα ότι πολλοί φίλοι που κάνουν snowboard δεν φοράνε το λουρί ασφαλείας. Υπενθυμίζουμε ότι ο κανονισμός λειτουργίας του ΧΚ Παρνασσού απαγορεύει αυστηρά τη χρήση snowboard χωρίς λουρί ασφαλείας.
Σε περίπτωση που κάποιος δεν το έχει, θα πρέπει να το προμηθευτεί πριν έρθει στο ΧΚ Παρνασσού.

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14) Ήρα (7 & 7α) και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι ΒΑ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -8C και -4C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί με αντιολισθητικές αλυσίδες. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 09:00-15:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 15:30).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/