ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Ημέρα προετοιμασίας!

Τρίτη, 26/02/2019 | Νέα

Αύριο το ΧΚΠ θα λειτουργήσει και για χιονοδρομία.

Ημέρα προετοιμασίας η σημερινή αφού η κατάσταση που επικρατούσε στο χιονοδρομικό κέντρο ήταν απελπιστική. Τα πάντα ήταν θαμμένα κάτω από μέτρα χιονιού.
Η προσπάθεια που κατέβαλε του προσωπικό ήταν τεράστια και είχε σαν αποτέλεσμα τη λειτουργία των αναβατήρων Αφροδίτης και Βάκχου στις 13:30, αλλά μόνο για βόλτα.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε όλη τη μέρα και θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό μέχρι να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του βουνού!

Αύριο Τετάρτη από πλευράς καιρού περιμένουμε μια μέτρια μέρα. Θα λειτουργήσουμε κανονικά για χιονοδρομία, ενώ μετά και την προετοιμασία των υπόλοιπων αναβατήρων και πιστών την Πέμπτη θα είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε το περισσότερο μέρος του βουνού.

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν:

ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος , Ήρα και Παν. (Μπορεί μέσα στη μέρα να δοθούν και οι: Ηρακλής, Οδυσσέας & Ηνίοχος)

ΠΙΣΤΕΣ

Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15α), Περικλής (5), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Διηάνειρα (12) , Ήρα (7, 7α) και Παν (10).

ΚΑΙΡΟΣ

Αύριο αναμένουμε νεφώσεις, ελαφριά χιονόπτωση και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι – ισχυροί Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -6C έως -4C.

ΔΡΟΜΟΙ

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Ο δρόμος Φτερόλακκα – Κελλάρια είναι κλειστός.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ

Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 09:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30).

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση να κοιτάτε στη σελίδα μας parnassos-ski.gr στο πάνω δεξιό μέρος αγγίζοντας το κυλιόμενο μήνυμα.

Το μήνυμα αλλάζει αμέσως κάθε φορά που έχουμε αλλαγή στη λειτουργία του ΧΚΠ. Κάτω χαμηλά στο κυλιόμενο μήνυμα αναγράφεται και η ώρα της τελευταίας ενημέρωσης!

Η ενημέρωση για την επόμενη μέρα μπαίνει συνήθως λίγο μετά τις 17:00 της προηγούμενης.