ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Και η λιακάδα καλά κρατεί!

Τετάρτη, 15/01/2020 | Νέα

Το σερί των καλών ημερών συνεχίζεται και αύριο.

Ακόμη μια καλή μέρα με ποιοτικό χιόνι, αλλά και λίγο αυξημένο αεράκι σε σχέση με χθες, απολαύσαμε σήμερα. Οι καλοστρωμένες πίστες υποδέχτηκαν τους λιγοστούς τυχερούς χιονοδρόμους, που δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για την prive χιονοδρομία.
Το ίδιο σκηνικό του καιρού θα συνεχιστεί και το επόμενο διήμερο γι’ αυτό και σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε το ΧΚΠ εάν θέλετε πραγματικά να απολαύσετε το ski και το snowboard.

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ήρα (7 & 7α) και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι έως ισχυροί Β/ΒΑ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -3C και -1C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 09:00-15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/