ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Σάββατο, 15/04/2017 | Νέα

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και φέτος για το τμήμα των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού προς και επί της Φτερόλακας , το οποίο και θα παραμείνει κλειστό μέχρι και τη λήξη της φετινής χιονοδρομικής περιόδου στις 23 Απρίλη. Η συνέχεια επί των Κελλαριών, από Δευτέρα του Πάσχα , με αρκετό ακόμα χιόνι στο λούκι, αλλά με ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες καλής λειτουργίας ή μη, οπότε και θα χρειαστεί τηλεφωνική επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο για περεταίρω πληροφόρηση. Για σήμερα είχαμε πολύ καλές συνθήκες με ηλιοφάνεια , ασθενές αεράκι και καλή ποιότητα χιονιού μέχρι το μεσημέρι. Η ένταση του βορειοανατολικού ανέμου στα 10 km/h, η θερμοκρασία ήταν έως +5 oC , με αρκετά καλή όμως προσέλευση λόγω των χαμηλών τιμών εισιτηρίων και του ότι το χιονοδρομικό μας είναι το μόνο πλέον σε λειτουργία στην Ελλάδα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες – πίστες)
Για μεθαύριο Δευτέρα του Πάσχα θα λειτουργήσουν , καιρού επιτρέποντος,
οι αναβατήρες:  Αφροδίτη , Βάκχος , Αίολος, Περικλής και Baby 1.
και οι  πίστες : Νο 1, 1Α, 2-2Β-2Α, 4, 5 και Baby 1.

 ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ θα είναι ανοιχτοί.

 ΚΑΙΡΟΣ
Προβλέπεται για μεθαύριο συννεφιά, με ασθενούς προς μέτριας έντασης βορειοδυτικό άνεμο και πιθανή ασθενή βροχόπτωση ή μπόρα μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία  έως +6oC, ενώ η ένταση του βορειοδυτικού ανέμου αναμένεται να κυμανθεί στα 15-25 km/h.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για λόγους ασφαλείας , απαγορεύεται η χρήση ποδηλάτων χιονιού ή αλεξιπτώτου στις πίστες του ΧΚΠαρνασσού.
Να σημειώσουμε ότι οι σχολές εκμάθησης χιονοδρομίας οφείλουν να ενημερώνουν τους μαθητές τους ότι η χάρτινη κάρτα επισκέπτη έχει ένα δικαίωμα ανά αναβατήρα με καμπίνα.
Είναι σημαντικό όσοι χρησιμοποιούν snowboard, να διαθέτουν και να δένουν το λουράκι συγκράτησης, για λόγους ασφαλούς χιονοδρομίας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22340-  22700, 22694, 22695