ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Καλοκαιρία και αυξημένη προσέλευση κόσμου σήμερα

Τρίτη, 25/02/2020 | Ανακοινώσεις, Νέα

Μεταβολή του καιρού από αύριο, με χαρακτηριστικό γνώρισμα τους πολύ ισχυρούς ανέμους.

Καλοκαιρία επικρατούσε σήμερα στο ΧΚΠ γι’ αυτό και η προσέλευση του κόσμου ήταν αυξημένη. Ευτυχώς κατά τη διάρκεια της νύχτας, η θερμοκρασία έπεσε κι έτσι το χιόνι από νωρίς το πρωί ήταν σε πολύ καλή κατάσταση προς τέρψη των φίλων χιονοδρόμων. Χιόνι υπάρχει ακόμη αρκετό στο βουνό, αλλά θα πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή στις πίστες Αφροδίτη (1 & 1α), Ηνίοχο (Νο6) και Ήρα (Νο7) γιατί υπάρχουν αρκετά σημεία με πέτρες.

Αύριο περιμένουμε πολύ ισχυρούς ανέμους που πιθανόν να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία των αναβατήρων.

Στο ΧΚΠ αύριο, καιρού επιτρέποντος, θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5),  Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16 & 19),  Ήρα (7),  snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αύριο περιμένουμε νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν πολύ ισχυροί Δ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 3C και 5C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/