ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Καταπληκτική μέρα, χαμόγελα ικανοποίησης!

Κυριακή, 21/04/2019 | Νέα

Σχετικά καλές φαίνονται οι προβλέψεις και για την αυριανή μέρα.

Καταπληκτική μέρα σήμερα από αυτές που άμα θέλει ο Απρίλης της βγάζει και μας τρελαίνει, γι αυτό και η προσέλευση του κόσμου θύμιζε Φλεβάρη! Το χιόνι σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι αργά (εκτός από τις πίστες της Αφροδίτης) πράγμα που μας έδωσε τη δυνατότητα να δώσουμε παράταση λειτουργίας κατά μία ώρα.
Σήμερα είχαμε και τον 1ο Αγώνα Προπονητών – Εκπαιδευτών Χιονοδρομίας 2019, ο οποίος πήγε πολύ καλά και όλοι οι προπονητές ήταν ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν σε μια γιορτή της ελληνικής χιονοδρομίας. Υποσχέθηκαν μάλιστα ότι του χρόνου ο αγώνας θα θεσμοθετηθεί και η διοργάνωση θα είναι πολύ καλύτερη!
Την ίδια ώρα στον υπαίθριο χώρο του σαλέ 1.950 το πάρτι συνεχιζόταν γι ακόμη μια μέρα με τις μουσικές επιλογές του Dj Nikos.  
Αύριο νωρίς το πρωί φαίνεται ότι θα έχουμε λιακάδα και αργότερα συννεφιά. Οι συνθήκες γενικά φαίνονται καλές για χιονοδρομία γι αυτό και το ΧΚΠ θα κρατήσει ανοιχτές τις ίδιες πίστες και τους ίδιους αναβατήρες με σήμερα.  Ελάτε να απολαύσετε το ανοιξιάτικο χιόνι νωρίς το πρωί, που η ποιότητα κρατάει σε καλή κατάσταση.
Επίσης αύριο διεξάγεται στα Κελλάρια ski test των εταιρειών Blizzard, Head, & Nordica με το νέο εξοπλισμό που θα φορεθεί την επόμενη σεζόν!
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή ο αναβατήρας Ήρα δεν προβλέπεται να λειτουργήσει, η πρόσβαση στη Φτερόλακκα θα γίνεται μέσω των Κελλαριών και των συνδετικών αναβατήρων.
 
Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν
 
ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:
 
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας και baby 1 & 2.
 
ΠΙΣΤΕΣ:
 
Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Οδυσσέας (9, 11, 16), Ηρακλής (8, 15), Ερμής (11), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 19, 16,18), Σαχάρα (22), Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1 & 2.
 
ΚΑΙΡΟΣ
 
Αύριο αναμένουμε ηλιοφάνεια με διαστήματα νεφώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Ν και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ +1C και +6C.
 
ΔΡΟΜΟΙ
 
Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.
 
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
 
ΩΡΑΡΙΟ
 
Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 08:00-14:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 14:30).