ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Καταπληκτικός καιρός, απολαυστικό σκι!

Πέμπτη, 09/01/2020 | Νέα

Πάμε για ένα ΠΣΚ με καλοκαιρία και πολύ καλές συνθήκες για χιονοδρομία.

Εξαιρετικός ο καιρός σήμερα που σε συνδυασμό με την πολύ καλή ποιότητα του χιονιού, εξελίχθηκε σε μια ιδανική μέρα για χιονοδρομία. Επίσης λόγω διαύγειας του ορίζοντα η μέρα ήταν πολύ καλή και για πανοραμική βόλτα.

Το ευχάριστο είναι ότι και το ΠΣΚ αναμένουμε εκπληκτικό καιρό. Γι αυτό είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθετε για τριήμερο στο ΧΚΠ και να κάνετε χρήση της κάρτας χιονοδρομίας τριών ημερών (ΠΣΚ ή ΣΚΔ) και να ωφεληθείτε από την εκπτωτική τιμή (65 ευρώ και για τις τρεις μέρες).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρατηρήσαμε το τελευταίο διάστημα ότι πολλοί φίλοι που κάνουν snowboard δεν φοράνε το λουρί ασφαλείας. Υπενθυμίζουμε ότι ο κανονισμός λειτουργίας του ΧΚ Παρνασσού απαγορεύει αυστηρά τη χρήση snowboard χωρίς λουρί ασφαλείας.
Σε περίπτωση που κάποιος δεν το έχει, θα πρέπει να το προμηθευτεί πριν έρθει στο ΧΚ Παρνασσού.

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηρακλής (8), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ήρα (7 & 7α), Περιφερειακή (24) και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 2C και 4C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 09:00-15:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 15:30).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/