ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Καταπληκτικός καιρός, εξαιρετική μέρα!

Σάββατο, 04/01/2020 | Νέα

Νέες χιονοπτώσεις περιμένουμε από αύριο και μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ.

Εξαιρετική μέρα σήμερα με λιακάδα, ελαφρύ αεράκι και καλοπατημένες πίστες. Ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες και ανέβηκε μαζικά στο βουνό με αποτέλεσμα η προσέλευση να είναι πολύ μεγάλη.

Αύριο και μετά το μεσημέρι περιμένουμε χιονοπτώσεις οι οποίες θα ενταθούν μέχρι το βράδυ. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και την ημέρα των Θεοφανίων και ευελπιστούμε να αφήσουν ακόμη περισσότερο χιόνι στο βουνό, πράγμα το οποίο το έχουμε ανάγκη.

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1.

ΠΙΣΤΕΣ:

Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14) Ήρα (7 & 7α), Περιφερειακή (24) και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ

Αναμένουμε νεφώσεις και χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -9C και -2C.

ΔΡΟΜΟΙ

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ το πρωί θα είναι ανοιχτοί, όμως επειδή περιμένουμε επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας  αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ

Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/