ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Κερδισμένοι οι παρόντες

Δευτέρα, 13/03/2017 | Νέα

Για σήμερα ο καιρός μας επιφύλασσε αρχικά πεντακάθαρο ουρανό και μετά το μεσημέρι πάλι συννεφιά και ομίχλη. Ο προβλεπόμενος ισχυρός βορειοανατολικός άνεμος δεν ήρθε ποτέ και στη θέση του έπνεε μέτριας έντασης στα 15-20 km/h, η θερμοκρασία έως -4oC και καλή προσέλευση καθημερινής.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες – πίστες)
Αύριο Τρίτη θα λειτουργήσουν , καιρού επιτρέποντος,
οι αναβατήρες:  Αφροδίτη , Ηρακλής, Αίολος,  Περικλής,  Ερμής , Ηνίοχος, Baby 1 και Ήρα.
και οι  πίστες : Νο 1, 1Α, 8, 12, 3, 4, 5, 11, 16, 6, 7, 7 Α, Baby 1

 ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ θα είναι ανοιχτοί, πλήν ενός τμήματος, αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν, πάντα, μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, που ίσως να χρησιμοποιήσουν. Ειδικά για το συνδετικό τμήμα του δρόμου από Φτερόλακα προς Κελλάρια 1750, να σας ενημερώσουμε ότι παραμένει κλειστό για την ασφάλεια του κοινού, θα συνεχιστεί η προσπάθεια διαπλάτυνσής του, πάντα βέβαια με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τους εκχιονιστές.

 ΚΑΙΡΟΣ
Προβλέπεται για αύριο ηλιοφάνεια και ασθενούς έντασης άνεμος. Η θερμοκρασία έως -4 oC, ενώ η ένταση του βόριου ανέμου αναμένεται να κυμανθεί στα 15 km/h.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για λόγους ασφαλείας , απαγορεύεται η χρήση ποδηλάτων χιονιού ή αλεξιπτώτου στις πίστες του ΧΚΠαρνασσού.
Να σημειώσουμε ότι οι σχολές εκμάθησης χιονοδρομίας οφείλουν να ενημερώνουν τους μαθητές τους ότι η χάρτινη κάρτα επισκέπτη έχει ένα δικαίωμα ανά αναβατήρα με καμπίνα.
Είναι σημαντικό όσοι χρησιμοποιούν snowboard, να διαθέτουν και να δένουν το λουράκι συγκράτησης, για λόγους ασφαλούς χιονοδρομίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22340 22700