ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Λευκή απόλαυση!

Κυριακή, 09/02/2020 | Νέα

Λαοθάλασσα σήμερα στον Παρνασσό.

Απίστευτη μέρα σήμερα με λιακάδα, άπνοια και άψογο χιόνι! Τι άλλο χρειαζόταν ο κόσμος για να έρθει στο βουνό; Αποτέλεσμα όλων αυτών, να πλημμυρίσει το χιονοδρομικό κέντρο από κόσμο, χιονοδρόμους και μη!

Από ότι φαίνεται η καλοκαιρία θα συνεχιστεί και τις ερχόμενες μέρες. Εκμεταλλευτείτε τον καιρό και ελάτε να απολαύσετε τη χιονοδρομία καθημερινές, με λιγότερο κόσμο και φθηνότερο εισιτήριο!

Στο ΧΚΠ αύριο θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1 & 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8), Διηάνειρα (12), Ήρα (7), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Περιφερειακή, snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι Δ-ΒΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 1C και 5C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/