ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Λιακάδα αλλά και ισχυρές ριπές ανέμων

Πέμπτη, 16/01/2020 | Νέα

Πάμε για ένα ΠΣΚ με καλό καιρό και πολλές εκδηλώσεις

Πολύ καλή και η σημερινή μέρα, με μόνο πρόβλημα, τις κατά διαστήματα ισχυρές ριπές αέρα, που οδήγησαν στην αναστολή των συνδετικών με τη Φτερόλακα αναβατήρων, Ερμή και Ηνίοχου.

Το χιόνι χάρη στις χαμηλές θερμοκρασίες κρατήθηκε σε πολύ καλή κατάσταση και οι φίλοι χιονοδρόμοι απόλαυσαν γι’ ακόμη μια μέρα τις πίστες του ΧΚΠ.

Γι’ αύριο αλλά και για το σαββατοκύριακο που ακολουθεί, προβλέπεται ο ίδιος καιρός και άριστες συνθήκες για χιονοδρομία.

Το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στο ΧΚΠ η Παγκόσμια Ημέρα Χιονοδρομίας όπου όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα μπορούν να αγοράζουν την κάρτα χιονοδρομίας με 2 ευρώ (+5 ευρώ η πλαστική κάρτα RFID, η οποία επιστρέφεται). Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού θα διεξαχθούν στο ΧΚΠ με πολλές εκπλήξεις και happenings για τους μικρούς σκιέρ, με πλήθος από δραστηριότητες για παιδιά στο χιόνι, διαγωνισμούς και πολύ παιχνίδι!

Επίσης από 18-20/1 θα διεξαχθεί στην πίστα Βάκχος Νο2, το 1ο Κύπελλο Αλπικών Αγωνισμάτων στις κατηγορίες Π – Κ

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 3 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηρακλής (8 & 15), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ήρα (7 & 7α), Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1, 2, 3 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι έως ισχυροί Β/ΒΑ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -2C και -1C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 09:00-15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/