ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Λιακάδα, άπνοια και χιόνι super!

Παρασκευή, 06/03/2020 | Ανακοινώσεις, Νέα

Θυελλώδεις ανέμους περιμένουμε γι’ αύριο.

Ωραία μέρα και σήμερα με λιακάδα και άπνοια. Το χιόνι διατηρήθηκε σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι αργά το μεσημέρι. Είναι αλήθεια ότι φέτος ο Παρνασσός, παρά τις φτωχές χιονοπτώσεις, έχει καταφέρει να λειτουργεί με λίγο χιόνι αλλά συνάμα και πολύ ποιοτικό.

Αύριο περιμένουμε θυελλώδεις ΝΔ ανέμους που πιθανόν να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία των αναβατήρων.
Το Homerun της  Red Bull που θα διεξαγόταν αύριο στα Κελλάρια, αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών προβλέψεων. Η νέα ημερομηνία του event  θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στο ΧΚΠ αύριο καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5),  Ηρακλής (8 & 15), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16 & 19),  Ήρα (7), snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αύριο αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις ΝΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 2C και 4C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/