ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Λίγο χιόνι, έπεσε σήμερα στο βουνό.

Τετάρτη, 05/02/2020 | Νέα

Οι ασθενείς χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το απόγευμα.

Με πολύ αέρα και ασθενή χιονόπτωση ξεκίνησε η μέρα σήμερα η οποία άφησε στις πίστες από 5 – 8 εκ. φρέσκου χιονιού.  Στη συνέχεια ο καιρός άνοιξε και έβγαλε λιακάδα, όμως τα σύννεφα μαζεύτηκαν και πάλι και η ορατότητα περιορίστηκε γι ακόμη μια φορά. Εξ αιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων δεν λειτούργησαν σήμερα οι αναβατήρες της Φτερόλακας, ο συνδετικός αναβατήρας Ερμής και ο Βάκχος.

Αύριο οι ασθενείς χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν αλλά θα πέσει η ένταση των ανέμων, οπότε δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των αναβατήρων.

Στο ΧΚΠ αύριο Πέμπτη θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), snowpark και baby 1 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -9C και -7C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 09:00-15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού