ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Μαγική μέρα, παρά τον αέρα!

Κυριακή, 23/02/2020 | Blog, Νέα

Καλοκαιρία προβλέπεται το επόμενο διήμερο

Πολύ καλή μέρα η σημερινή, με μόνη παραφωνία τον ισχυρό βοριά και την αίσθηση ψύχους που τον συνόδευε. Οι φίλοι χιονοδρόμοι ευχαριστήθηκαν τις καλοπατημένες πίστες και κυρίως την Νο6, που είχε την τιμητική της!

Σήμερα διεξήχθησαν στην πίστα του Βάκχου οι διεθνείς αγώνες  Παμπαίδων – Πανκορασίδων στο αγώνισμα του γιγαντιαίου σλάλομ. Ο αγώνας ήταν υπό την αιγίδα της ΕΟΧΑ & FIS και διοργανωτές ήταν ο ΕΟΣ Αθηνών και ο ΕΟΣ Λάρισας.

Επίσης χτες και σήμερα διεξήχθη στον Παρνασσό με επιτυχία το 3ο Parnassos Skimo Challenge. Αγώνες ορειβατικού σκι στα πλαίσια του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και του 26ου Κυπέλλου Αθανάσιος Λευκαδίτης

Αύριο και μεθαύριο αναμένουμε πολύ καλό καιρό και ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία!

Στο ΧΚΠ αύριο θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 2 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1 & 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16 & 19),  Ήρα (7 & 7α), Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αύριο περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 3C και 7C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/