ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Μέτρια μέρα, λίγα χιόνια!

Σάββατο, 15/02/2020 | Νέα

Αισθητή βελτίωση του καιρού αύριο.

Δύσκολη μέρα σήμερα, με ισχυρό αέρα, περιορισμένη ορατότητα και ασθενή χιονόπτωση (3-10 εκ. φρέσκου χιονιού). Ευτυχώς η ένταση των ανέμων ήταν τέτοια, που δεν μας δημιούργησε πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των αναβατήρων.

Αύριο βελτιώνεται ο καιρός και όλα δείχνουν ότι θα είναι μια καλή ημέρα για χιονοδρομία.

Κορυφαίο team με pro riders στο ΧΚΠ
Σήμερα είχαμε κοντά μας ένα κορυφαίο team με pro riders των εταιρειών Line Skis και Full Tilt Boots. Όλοι τους φοβερά παιδιά, με τρελή εμπειρεία σε Snowparks, Freeride, Paragling Skiing, Street Jibbing. Σκληροί σκιεράδες!!
Leo Τaillefer
Τom Damiani
Theo Collomb-Patton
Pierre Rougeot
Tim Βaud
Quentin Ladame
Jean Remy Ceron
Audouard Τhibault (Team Manager)
Σύντομα θα ανεβάσουμε και τα βιντεάκια τους, από τα κατορθώματά τους στο βουνό!

«Κοντοσούβλι Γίγας» στη Φτερόλακα
Αύριο Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, μασκαρευτείτε κι ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το παραδοσιακό αποκριάτικο ψήσιμο «Κοντοσούβλι Γίγας» στη Φτερόλακα.
Είναι παράδοση πολλών ετών στην Αμφίκλεια, τις Απόκριες, να ψήνουν εκατοντάδες μέτρα κοντοσούβλι στο κέντρο του χωριού. Φέτος και για πρώτη φορά, ανάλογη γιορτή θα γίνει και στο ΧΚΠ και συγκεκριμένα στη Φτερόλακα με συνδιοργανωτές το Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, την Κοινότητα Αμφίκλειας και την ΕΤΑΔ Α.Ε.
Από το πρωί, με το άνοιγμα της Φτερόλακας, θα γίνουν οι προετοιμασίες για το ψήσιμο. Όση ώρα θα ψήνεται το κοντοσούβλι, μασκαρεμένοι σκιέρ του ΕΧΟΣ Αμφίκλειας θα κάνουν σκι, ενώ θα υπάρχει μουσική από dj με αποκριάτικα τραγούδια και παραδοσιακά τραγούδια της Ρούμελης.
Η γιορτή θα κορυφωθεί λίγο πριν τις 14:00, όπου θα βγει το κοντοσούβλι και θα μοιραστεί στον κόσμο. Σας περιμένουμε όλους!

Στο ΧΚΠ αύριο θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 3 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8),  Διηάνειρα (12), Ήρα (7), Παν (10), Πυθία (14 & 14α),  Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1, 2, 3 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι ΒΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -3C και -2C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/