Δε 16/05/2022-
16/05/22-

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6986832434

Νυχτερινό σκι

Νυχτερινό σκι

Το νυχτερινό σκι επιστρέφει στον Παρνασσό!

Όταν τα χρώματα της νύχτας συναντούν το κατάλευκο του χιονιού, οι προβολείς του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού ανάβουν και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια και οι χιονισμένες πλαγιές του γίνονται ακόμη πιο μαγευτικές.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και να απολαύσετε τη νυχτερινή ομορφιά του τοπίου κάνοντας σκι κάτω από τα αστέρια, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι ο ιδανικός προορισμός, αφού φέτος προσφέρει και πάλι στους φίλους επισκέπτες και χιονοδρόμους τη δυνατότητα να ζήσουν αξέχαστες στιγμές συνδυάζοντας τη νυχτερινή διασκέδαση με το αγαπημένο τους σπορ.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Το προσωπικό του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, όλες οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και τα Σαλέ θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών και χιονοδρόμων καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του, ώστε να προσφέρουν μία ξεχωριστή χιονοδρομική εμπειρία νυχτερινού σκι!

Σας περιμένουμε όλους σας για νύχτες μαγικές και χιονισμένες στο αγαπημένο σας μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο Χιονοδρομικό της χώρας!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο site μας, στην σελίδα μας στo Facebook και στο Instagram για να ενημερώνεστε για τις ημέρες διοργάνωσης του νυχτερινού Σκι. Οι ημερομηνίες μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress