ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Ο χιονιάς επέστρεψε!

Τετάρτη, 27/02/2019 | Νέα

Λιακάδες και άπνοια από αύριο.

Παίζει μαζί μας ο χιονιάς. Μια μέρα μόνο έμεινε μακριά μας και σήμερα επέστρεψε και πάλι και σε συνδιασμό με τον αέρα και την ομίχλη μας χάλασε τη μέρα.
Πάντως το ΧΚΠ λειτούργησε κανονικά με τους προβλεπόμενους αναβατήρες και πίστες. Παρά τη κακοκαιρία η προσέλευση ήταν καλή κι αυτό οφείλεται και στις Λευκές Εβδομάδες των ξενόγλωσσων ελληνικών σχολείων. Είναι κρίμα που δεν προβλέπεται η ανάλογη εβδομάδα και στα ελληνικά δημόσια σχολεία. Θα ήταν μια πολύ μεγάλη οικονομική ανάσα στον εγχώριο χειμερινό & χιονοδρομικό τουρισμό!

Αύριο Πέμπτη αλλάζει ο καιρός με λιακάδα και άπνοια. Μάλιστα ο καιρός αυτός θα διατηρηθεί για το επόμενο πενθήμερο. Ευκαιρία να έρθετε στο βουνό να απολαύσετε μοναδικής ποιότητας και ποσότητας χιόνι, τόσο που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ στον Παρνασσό!

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν:

ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα και Παν.

ΠΙΣΤΕΣ

Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15α), Περικλής (5), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Διηάνειρα (12), Ηνιοχος (6), Ήρα (7, 7α) και Παν (10).

ΚΑΙΡΟΣ

Αύριο αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ΒΔ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -3C έως +3C.

ΔΡΟΜΟΙ

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί αλλά χρειάζονται αλυσίδες. Ο δρόμος Φτερόλακκα – Κελλάρια είναι κλειστός.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ

Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 09:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30).

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση να κοιτάτε στη σελίδα μας parnassos-ski.gr στο πάνω δεξιό μέρος αγγίζοντας το κυλιόμενο μήνυμα.

Το μήνυμα αλλάζει αμέσως κάθε φορά που έχουμε αλλαγή στη λειτουργία του ΧΚΠ. Κάτω χαμηλά στο κυλιόμενο μήνυμα αναγράφεται και η ώρα της τελευταίας ενημέρωσης!

Η ενημέρωση για την επόμενη μέρα μπαίνει συνήθως λίγο μετά τις 17:00 της προηγούμενης.