ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Ο παλμός του χειμώνα χτυπάει και αυτό το Σάββατο 26/2/2022 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Παρασκευή, 23/02/2018 | Ανακοινώσεις


Ελάτε να ζήσουμε μαζί το απολαυστικό event της Red Bull Homerun


Θετική Ενέργεια, αδρεναλίνη στα ύψη, πλούσιο θέαμα αλλά και άφθονη διασκέδαση είναι μόνο λίγα από τα αυτά που μπορεί να ζήσει όποιος επισκεφτεί, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στα Κελάρια 1950.

Άκρως εντυπωσιακό και διασκεδαστικό το RedBullHomerun είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για skiersκαι snowboarders, ερασιτέχνες και μη.


Snowboarder VS Snowboarder

Skier Vs Skier

Πρόκειται για ένα μαγευτικό αγώνα κατάβασης μικρής διάρκειας ο οποίος θεωρείται ως ο μοναδικός mass ski & snowboard στα χιονοδρομικά κέντρα του εξωτερικού. Σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν 300 χιονοδρόμοι, οι οποίοι εκτός από τη χαρά της ψυχαγωγίας, θα πρέπει να επιστρατεύσουν την τεχνική και την ταχύτητα για να διεκδικήσουν μια θέση ανάμεσα στους νικητές. Οι ταχύτεροι από κάθε κατηγορία, άντρες και γυναίκες, θα βραβευτούν με κορυφαίο εξοπλισμό ski & snowboard αντίστοιχα, ενώ οι υπόλοιποι νικητές που θα ανέβουν στο βάθρο θα λάβουν μάσκες ski & snowboard. Η μοναδική αυτή χιονοδρομική εμπειρία θα κλείσει με τη διοργάνωση ενός après ski party στο chalet του χιονοδρομικού κέντρου.

Σίγουρα δεν θέλετε να το χάσετε…

https://www.redbull.com/gr-el/events/homerun

 

Τετάρτη, 23/02/2022 | Ανακοινώσεις