ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Όλα τα είχε η μέρα σήμερα!

Πέμπτη, 20/02/2020 | Blog, Νέα

Περιμένοντας με λαχτάρα τα πολυπόθητα χιόνια.

Όλα τα είχε η μέρα σήμερα. Λίγο χιόνι νωρίς το πρωί, λιακάδα αργότερα και προς το μεσημέρι συννεφιά, χωρίς όμως προβλήματα ομίχλης. Σε γενικές γραμμές η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί αρκετά καλή και το χιόνι, με αυτή τη λιγοστή πουδρίτσα, ακόμη καλύτερο!

Από το απόγευμα σήμερα και μέχρι αύριο το πρωί, αναμένουμε χιονοπτώσεις με την ελπίδα ότι το χιόνι που θα πέσει θα είναι τόσο, που θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε σύντομα περισσότερες πίστες.

Στο ΧΚΠ αύριο καιρού επιτρέποντος, θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1 & 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α),  Ήρα (7), Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1, 2 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Το πρωί περιμένουμε νεφώσεις, ίσως και κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις. Ο καιρός πάντως σύντομα θα βελτιωθεί και μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε ηλιοφάνεια.  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -6C και -3C.

ΔΡΟΜΟΙ: Επειδή περιμένουμε χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, αύριο είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ να χρειάζονται αλυσίδες. Περισσότερα γύρω από το θέμα των δρόμων, νωρίς το πρωί, στην ανακοίνωση λειτουργίας μέσα από το site του χιονοδρομικού κέντρου. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/