ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Πανοραμική βόλτα και χιονοδρομία στον Περικλή

Πέμπτη, 26/12/2019 | Νέα

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!

Νεφώσεις, ηλιοφάνεια αλλά και τσουχτερό κρύο ήταν τα χαρακτηριστικά της σημερινής μέρας. Τίποτα όμως δεν εμπόδισε τις χιλιάδες φίλες και φίλους του βουνού να επισκεφθούν το ΧΚΠ για πανοραμική βόλτα, καφέ και χιονοδρομία. Η κατάσταση στις πίστες σίγουρα δεν είναι η καλύτερη, αφού η επάρκεια χιονιού περιορίζεται μόνο στις πίστες του Περικλή  (δεξιά και αριστερά του lift) και στο baby 3 της κορυφής Βάκχου. Ελπίζουμε η επερχόμενη κακοκαιρία με την ονομασία Ζηνοβία να μας χαρίσει απλόχερα το πολυπόθητο χιόνι και να είμαστε σε θέση να ανοίξουμε περισσότερες πίστες τις επόμενες μέρες.

Όσοι θέλουν να κάνουν σκι & snowboard στον Περικλή θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιστροφή στον αναβατήρα Βάκχο για την κάθοδο των χιονοδρόμων στο σαλέ 1950, γίνεται με όχημα μεταφοράς προσωπικού το οποίο παραλαμβάνει τους χιονοδρόμους από την κορυφή του Περικλή.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις υπόλοιπες πίστες, λόγω έλλειψης χιονιού αλλά και για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η χιονοδρομία. Για τη δική σας ασφάλεια, παρακαλούμε να ακολουθείτε τις υποδείξεις του προσωπικού.

Η τιμή της κάρτας χιονοδρομίας είναι μειωμένη και κοστίζει όσο και του επισκέπτη, δηλαδή 15€

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:
Αφροδίτη, Βάκχος, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα και baby 3

ΠΙΣΤΕΣ:
Περικλής (5) και baby 3.

ΚΑΙΡΟΣ
Αύριο αναμένουμε νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -5C και -4C.

ΔΡΟΜΟΙ
Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ
Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30).