ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Παρά τη συννεφιά, καλές οι συνθήκες και σήμερα!

Παρασκευή, 22/02/2019 | Νέα

Από αργά το απόγευμα μπαίνουμε σε τροχιά κακοκαιρίας

Μπορεί σήμερα να μην είχαμε λιακάδα, όπως τις προηγούμενες μέρες, αλλά οι συνθήκες ήταν πολύ καλές για χιονοδρομία. Η ορατότητα καλή, το χιόνι άριστο, ενώ το ελαφρύ βοριαδάκι που φύσαγε δεν επηρέασε καθόλου τους αναβατήρες. Γι ακόμη μια μέρα η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη για καθημερινή, κλείνοντας έτσι μια εξαιρετική εβδομάδα για το ΧΚΠ.

Αύριο Σάββατο αναμένουμε ισχυρές χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Αν οι προγνώσεις επαληθευτούν περιμένουμε μια δύσκολη μέρα για το βουνό γι αυτό και προετοιμαζόμαστε αναλόγως.
Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε ανοικτές τις προσβάσεις και να λειτουργήσουμε το μέρος των αναβατήρων που επηρεάζεται λιγότερο από τα φαινόμενα. Εάν τα φαινόμενα είναι πιο ήπια από τα αναμενόμενα, τότε θα δοθούν σε λειτουργία και περισσότεροι αναβατήρες και πίστες. Επίσης υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο το ΧΚΠ να ξεκινήσει τη λειτουργία του και ο καιρός να επιδεινωθεί αργότερα με αποτέλεσμα την αναστολή του κέντρου.

Νωρίς το πρωί θα υπάρχει νέα ενημέρωση. Συντονιστείτε με τη σελίδα μας!

Το πλάνο γι αύριο προβλέπει (καιρού επιτρέποντος) τη λειτουργία των:

ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Ήρα, Παν και baby 1.

ΠΙΣΤΕΣ

Αφροδίτη (1, 1α), Περικλής (5), Αίολος (4), Διηάνειρα (12), Οδυσσέας (9, 11), Ηρακλής (8), Ήρα (7 & 7α), Παν (10), snowpark και baby 1.

ΚΑΙΡΟΣ

Αύριο αναμένουμε ισχυρές χιονοπτώσεις και περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις ΒΑ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -8C έως -4C.

ΔΡΟΜΟΙ

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ θα είναι ανοιχτοί αλλά χρειάζονται αλυσίδες

Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ

Το ωράριο του ΧΚΠ αύριο θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30).

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση να κοιτάτε στη σελίδα μας parnassos-ski.gr στο πάνω δεξιό μέρος αγγίζοντας το κυλιόμενο μήνυμα.

Το μήνυμα αλλάζει αμέσως κάθε φορά που έχουμε αλλαγή στη λειτουργία του ΧΚΠ. Κάτω χαμηλά στο κυλιόμενο μήνυμα αναγράφεται και η ώρα της τελευταίας ενημέρωσης!

Η ενημέρωση για την επόμενη μέρα μπαίνει συνήθως λίγο μετά τις 17:00 της προηγούμενης.