ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 697 096 9384

Πυκνή ομίχλη κατά διαστήματα

Σάββατο, 22/02/2020 | Ανακοινώσεις, Νέα

Διορθώνεται ο καιρός από αύριο και μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας!

Mας ταλαιπώρησε  ο καιρός σήμερα, με πολύ ομίχλη και ελαφριά χιονόπτωση. Βέβαια η ομίχλη δεν ήταν συνέχεια πυκνή, αλλά κατά διαστήματα άνοιγε και η ορατότητα ήταν ικανοποιητική.

Λόγω της ομίχλης δεν δόθηκαν σε λειτουργία η Περιφερειακή πίστα και ο αναβατήρας Δίας για να αποφύγουν οι χιονοδρόμοι τις επικίνδυνες από πλευράς προσανατολισμού, πλαγιές!

Σήμερα διεξήχθησαν στην πίστα του Βάκχου διεθενείς αγώνες  Παμπαίδων – Πανκορασίδων στα αγωνίσματα του slalom και του combi. Οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα της ΕΟΧΑ & FIS και διοργανωτές ήταν ο ΕΟΣ Αθηνών και ο ΕΟΣ Λάρισας. Αύριο οι αγώνες θα συνεχιστούν με το αγώνισμα του GS.

Στο ΧΚΠ αύριο θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1, 3 & 4.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1 & 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4),  Περικλής (5), Ηρακλής (8), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16 & 19),  Ήρα (7 & 7α), Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1, 2, 3 & 4.

ΚΑΙΡΟΣ: Αύριο περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι – ισχυροί Β και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -3C και 1C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/