ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ΌΛΟΙ έχουν δικαίωμα στο βουνό.

Τρίτη, 18/01/2022 | Blog, Νέα

Με πολύ μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε πριν λίγες ημέρες στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο την ομάδα των Α.με.Α. εν δράσει, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο βουνό χάρη στο ειδικό ηλεκτροκίνητο και φιλικό προς το περιβάλλον χιονο-αμαξίδιο Otto Bock Scout Crawler που διαθέτουμε για όλα τα Άτομα με Αναπηρία.

Με το ειδικό αυτό αμαξίδιο όλοι οι επισκέπτες μας μπορούν να μετακινηθούν με άνεση και ασφάλεια από τον ενδιάμεσο σταθμό της Αφροδίτης στο Σαλέ μας στα Κελάρια 1950 και να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας, το άφθονο χιόνι και τις μοναδικές χαρές που ξέρει να προσφέρει το φυσικό τοπίο του Παρνασσού.

Επίσης, εκτός της ειδικής μας τιμολογιακής πολιτικής στο πλαίσιο της αναβάθμισης του χιονοδρομικού μας Κέντρου φέτος η ΕΤΑΔ Α.Ε, ως η διαχειρίστρια Εταιρεία του Κέντρου, τοποθέτησε σε όλους τους χώρους του ειδικές ράμπες για τα Άτομα με Αναπηρία με στόχο να καταστήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ένα χώρο που θα είναι εύκολα και άμεσα προσβάσιμος, ανοικτός και φιλόξενος για όλους τους επισκέπτες και τους χιονοδρόμους.

Η επίσκεψη των Α.με.Α. εν δράσει μας προσφέρει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καθώς μπορούμε στην πράξη να προσφέρουμε σε ΟΛΟΥΣ τους φίλους του βουνού καθημερινά αυτήν τη μοναδική απόλαυση και την αίσθηση ελευθερίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παναγιώτη Παρασκευόπουλο, σταθερό φίλο του Χιονοδρομικού μας και την ομάδα «Α.με.Α. εν δράσει» για τις έμπρακτες ευχαριστίες τους και τους περιμένουμε να τους υποδεχτούμε και πάλι στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο.

#parnassosskicenter#etad #hppc#parnassos#social responsibility#accessibility