ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

+30 6970969385

Super Βάκχος!

Πέμπτη, 23/01/2020 | Νέα

Κάποιες χιονοπτώσεις φαίνονται από την Κυριακή το βράδυ

Παρά τη ζέστη των τελευταίων ημερών οι πίστες του ΧΚΠ παραμένουν σε πολύ καλή κατάσταση. Ειδικά ο Βάκχος, αυτή τη στιγμή, είναι η πίστα με το περισσότερο χιόνι στην Ελλάδα και με την καλύτερη ποιότητα!

Επίσης αυτές οι μέρες με την λιακάδα και την πολύ καλή ποιότητα χιονιού, είναι ότι καλύτερο για όσους κάνουν τα πρώτα τους μαθήματα στο ski & snowboard. Εκμεταλλευτείτε τον καιρό κι ελάτε στο ΧΚΠ!

Από αύριο και μέχρι την Κυριακή προβλέπεται καλός καιρός και μόνο από την Κυριακή το βράδυ αναμένουμε κάποια επιδείνωση που θα φέρει και λίγα χιόνια.

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής,  Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηρακλής (8 & 15), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ήρα (7 & 7α) και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ΒΔ/Δ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 0C και 3C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 09:00-15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί την πλαστική κάρτα RFID από τα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://etadwebtickets.gr/eparnassos/